Verschil tussen verf en coating?

line

We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen verf en coating. Dat is er niet. Coating is namelijk een Engelse benaming voor verf. De beschikbare coatings verschillen wel aanzienlijk van elkaar. Zo heb je grondverven, lakverven, beitsen, powder coating, brandwerende coating, vochtwerende coating, waterafstotende coating, dakcoating en meer.

Maatwerk coating

Onze vakmensen brengen met zorg en aandacht verschillende verfsoorten aan op diverse ondergronden. Maatwerk is ons sleutelwoord!  Nederlandse Hout Coating is in het bezit van het KOMO-certificaat,  beter bekend als  het KOMO keurmerk.  Na uitgebreide inspectie is vastgesteld dat wij onze opdrachtgevers volledige zekerheid bieden over de uitstekende  kwaliteit van onze producten. We werken met met hoogwaardige industriële producten waarbij wij letten op efficiëntie. Op deze manier blijft de kwaliteit van onze projecten gewaarborgd.

Verschillende

soorten coating

Daarnaast is er ook nog een verschil tussen spuitverven en schilderverven. Verfmerken zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol zijn bij het grote publiek bekend, terwijl industriële merken die wij als spuiterij gebruiken, vaak minder bekend zijn. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, universeel toepasbaar en geschikt voor nabehandeling met schildersverf. Wij zorgen ervoor dat met uw houtoppervlak een onaantastbare en beschermende laag krijgt.  Hout kent vele behandelmethodes. Nederlandse Hout Coating geeft met veel plezier advies over de juiste verfkeuze. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.