Brandwerende coating voor maximale bescherming

line

Nederlandse Hout Coating heeft een uniek systeem voor brandwerende coating. Deze speciale coating is geschikt voor hout en staal. Dankzij  onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwmateriaalcoating hebben wij deze speciale brandwerende coating  geoptimaliseerd.

De samenstelling van de coating zorgt voor snelle uitharding, ongeacht de dikte van de aangebrachte laag.  Binnen een dag is de brandwerende coating uitgehard en beschermt de ondergrond tegen beschadigingen van buitenaf.

Brandwerende coating in belang van brandpreventie en -vertraging

Applicatie van een brandwerende coating kan bescherming bieden bij  branduitbraak of het brandverloop vertragen. Wij maken vooraf een grondige inspectie op uw locatie om dikte van de brandwerende verflaag te bepalen. Daarna beginnen we met de spuitwerkzaamheden.

 

Meer informatie over brandwerende coating nodig?

Voor het aanbrengen van de coating kunt u onze professionals inschakelen. Alleen de coating aanschaffen is tevens mogelijk. Voor optimaal resultaat raden wij echter aan om het vakmanschap van de Nederlandse Hout Coating te gebruiken, aangezien onze specialisten volledig vertrouwd zijn met het product en de werkwijze. Voor vragen of informatie over brandwerende coating kunt u altijd  contact met ons opnemen.

OSN-contactbutton