Aannemers

Aannemers

Onze dienstverlenging gaat verder dan enkel het op vraag behandelen van losse houtdelen. Aannemers waar we aan leveren waarderen het meest aan ons:

 

 1. Tandje erbij mentaliteit
  Er verandert veel in de bouwsector, maar één ding blijft onveranderd. Bouwprojecten doen betekent hard werken onder tijdsdruk en toch zo min mogelijk opleverpunten. Onze flexibiliteit en bereidheid om een stapje harder te rennen als de situatie hier om vraagt wordt dan ook erg gewaardeerd.
 2. Korte lijnen, persoonlijk contact
  Misschien wel de belangrijkste succespijler van NHC is dat we ‘klein blijven’ als het gaat om onze klantcontacten. Hoewel uitgegroeid tot een landelijke speler is onze organisatie plat gebleven. Je hebt altijd direct en persoonlijk contact met jouw specialist.
 3. Compleet product- en dienstenaanbod. Enkel A-kwaliteit
  Zo kunnen we alle denkbare houtsoorten en houtprofielen leveren.
  En zijn we specialist op het gebied van A-kwaliteit coatings
  Bekijk hier ons houtaanbod.
 4. Onze expertise op het vlak van hout verduurzaming
  We leveren dag-in-dag-uit grote volumes en strekkende meters verduurzaamt hout aan de bouw, handel en nijverheid. Voor iedere toepassing en iedere houtsoort hebben we een passende spuitmethodiek en type coating paraat.

 

We hebben alles in huis om ieder bouwproject, groot en klein, tot een succes te maken. En maken dan ook graag kennis met je. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een vraag voor ons?

 Of bekijk hieronder ons diensten aanbod

Onze diensten

 • Coaten en behandelen van hout
 • Op maat zagen
 • Bevoorrading verkooplocaties & hubs
 • Advies houtsoort & afwerking
 • Kleursamples verzorgen

Dag in dag uit coaten we grote volumes planken, profielplanken en houten plaatmateriaal.

Lees meer