Gevelrestauratie

line

Is uw gevel toe aan een vakkundige restauratie? De Nederlandse Hout Coating kan deze werkzaamheden uitstekend op zich nemen. Gevelrestauratie is een verzamelnaam voor verschillende klussen rondom het restaureren van gevels, muren en daken. Onze vakmannen zijn erg goed in staat om uw gevel er weer als vanouds uit te laten zien. Door een goede opleiding en uitgebreide kennis kunnen we uw gevel restaureren en naar de oude staat terug brengen.

Van belang is vaak dat een gevel in de oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Om dit te realiseren gaat uw gevel eerst een nauwkeurige inspectie, waarbij wij constateren welke materialen wij dienen te gebruiken voor de gevelrestauratie. Van te voren lichten wij u in over de aard van de werkzaamheden en hoe lang dit gaat duren. Wilt u een betrouwbare partner voor het restaureren van uw gevel, dan bent u bij ons an het juiste adres.

Van uitgebreide inspectie naar gevelrestauratie

Bij het herstellen van uw gevel zullen we altijd beginnen met een uitgebreide inspectie, zodat we precies weten wat er in welke mate gerestaureerd moet worden. Daarna beginnen we met het verwijderen van oude stukjes steen, zodat er plaats wordt gemaakt voor het nieuwe materiaal. Het oude maar goede voegwerk laten we zitten, waarna we met nieuw voegwerk de gevel volledig restaureren. Het verschil tussen het oude en het nieuwe werk is haast niet te zien. Het kleine beetje verschil dat je wel kan zien trekt na een tijdje gelijk, door de invloed van het weer en de buitenlucht.

De Nederlandse Hout Coating kan uw gevel ook volledig vernieuwen. Deze gevelrestauratie werkzaamheden kosten iets meer tijd, maar zorgen dan ook voor een beter resultaat. Het oude voegwerk wordt volledig verwijderd en de gevel wordt helemaal opnieuw gestraald. De woning of het gebouw krijgt hierdoor weer de originele uitstraling en het voegwerk kan er weer een lange tijd tegen aan.

Meer informatie over het restaureren van uw gevel?

Voor meer informatie over gevelrestauratie of de werkzaamheden van de Nederlandse Hout Coating kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord over de verschillende opties.

OSN-contactbutton