Houten gevel

line

Bent u op zoek naar een houten gevel of een andere gevel oplossing? Dan bent u bij de Nederlandse Hout Coating aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het aanbrengen van houten gevels. Het hoeft hierbij niet altijd te gaan om grote projecten of grote oppervlaktes. Juist bij de kleinere projecten is een houten gevel erg mooi, duurzaam en voordelig.

Onze gevelspecialisten kunnen u allerlei advies geven over het aanschaffen en het aanbrengen van een houten gevel. Daarnaast zijn wij een ervaren spuitbedrijf dat de houten planken voor uw gevel kan voorzien van een vochtwerende of brandwerende coating. Onze industriƫle coatings geven uw houten gevel een langdurige nieuwe uitstraling, wat ook interessant kan zijn voor de wederverkoop van uw woning.

Professioneel onderhoud van uw houten gevel

Wij bieden een tal van diensten aan voor het verbeteren van uw gevel. Door veel aandacht te besteden aan een goede service, zijn wij van mening dat uw gevel bij ons in goede handen is. Wij werken met hele korte levertijden, waardoor de projecten niet lang op zich hoeven te laten wachten. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en kunt u eerder genieten van uw nieuwe houten gevel. Ook kunnen wij alles zelf op maat zagen. Door onze interne en professionele zagerij hoeven we dit niet uit te besteden en kunnen we zoals gezegd sneller en goedkoper leveren. Bij de Nederlandse Hout Coating werken uitsluitend specialisten, die u advies kunnen geven over de producten, de bevestiging en het onderhoud.

Houten gevel op maat

Afhankelijk van wat uw wensen zijn voor uw woning of wellicht voor uw bedrijfspand kunnen wij uw houten gevel op maat zagen. Wilt u graag dat deze voorzien is van een waterdichte coating, dan is dit tevens mogelijk. Op onze website kunt u een aantal gerealiseerde projecten zien van gevels die wij bekleed hebben met gevelhout. Tevens kunt u bij ons terecht voor geĆÆmpregneerde houten planken, die wij voor u op maat zagen. Ook een houten gevel op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

OSN-contactbutton