Impregneren gevel

line

Het impregneren gevel is een verstandige keuze. De gevel wordt namelijk voorzien van een beschermende laag. Deze laag, ook wel het impregneermiddel genoemd, zorgt voor een betere bescherming van de gevel. De muur is, na het impregneren, beschermd tegen vocht, vuil en schimmel. De Nederlandse Hout Coating kan het impregneren van uw volledige woning, inclusief alle muren en gevels, voordelig voor u verzorgen.

Uw gevel vakkundig laten impregneren

Voordat het impregneren van de gevel kan beginnen moet het eerst volledig gereinigd worden. Het vuil en de aanslag die op de gevels aanwezig is worden vakkundig verwijderd, door middel van een effectieve reinigingsmethode. Vervolgens kunnen we beginnen met het impregneren gevel. Door een ademend impregneermiddel te gebruiken kan de muur, eenmaal beschermd en voorzien van een laagje impregneermiddel, nog steeds lucht tot zich krijgen. Het vocht dat zich in de loop der tijd in de muur verzameld, kan hierdoor zijn weg naar buiten vinden. Het vocht van buitenaf heeft echter geen kans om zich in de muur te vestigen. Het parelt als het ware vanzelf van de muur af. De gevel is door deze methode vochtwerend en waterafstotend. Het impregneren gevel zorgt voor een veel langere levensduur en een stijging van de waarde van de woning. De buitenkant van het huis of het gebouw heeft hierdoor namelijk veel minder onderhoud nodig dan voorheen. Het laten impregneren van uw gevel, door de Nederlandse Hout Coating, is in dit geval dan ook een hele goede investering!

Wilt u meer informatie over het impregneren gevel?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop, of bel 0541-663100. Onze medewerkers staan u graag te woord.

OSN-contactbutton