Wie zijn wij?

line

Een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs: dat is het principe van de Nederlandse Hout Coating. Als verfapplicatiespecialist schakelen wij snel omdat wij direct en doeltreffend verf aanbrengen op diverse ondergronden met focus op levensduurverlenging van uw eindproduct. Korte lijnen en flexibiliteit zijn leidend in onze aanpak. Nauwgezette kwaliteitscontrole op het eindresultaat en grote zorg voor (het verpakken van) uw eindproduct staan daarbij centraal. Als team vormen wij het hart van uw product: we blijven altijd meedenken in het hele proces. Onze overtuiging? Een goed begin is het halve werk.

Wat doet NHC?

Nederlandse Hout Coating is gevestigd in het Overijsselse Oldenzaal. Onze klimaatgestuurde spuiterij heeft een oppervlakte van 1000 m2 en is uitgerust met een up-to-date machinepark. Wij voorzien uw hout van de beste  behandeling. Wij kunnen beitsen, gronden en voor- en aflakken.  Tuinhout, kozijnen, gevelbekleding of hout voor houtzagerijen; Nederlandse Hout Coating zorgt voor optimale kwaliteitsbeheersing in advies én verfapplicatie. Met de juiste verfsoort kunnen wij diverse houtsoorten verfraaien en verduurzamen.

Wat biedt Nederlandse Hout Coating

      haar klanten?

Nederlandse Hout Coating doet er alles aan om u als klant  goede service te bieden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We leveren maatwerk en denken in mogelijkheden. Dankzij onze grote productkennis zijn wij in staat om maximale kwaliteit te leveren. Alle producten worden vervaardigd in gecontroleerde omstandigheden. Doel? een uitstekend eindresultaat. Wij denken met u mee: in de voorbereiding, tijdens het proces en tijdens de afronding van uw opdracht.

Waar staat de

     verfspuiterij van Nederlandse Hout Coating voor?

  • Klantgerichtheid
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Tijdige levering
  • Teamwerk

Contactformulier